تعمیر کرکره برقی در شرق تهران

برای افزایش اگاهی در زمینه تعمیرات کرکره برقی لازم است تا با نحوه نصب ان اشنا شوید و اطلاعات جامعی را در این مورد دریافت کنید تا با اگاهی بیشتر نسبت به رفع نیاز خود اقدام کنید.

مهمترین بخش کرکره برقی تیغه و موتور ان است که تیغه در انواع فولادی ، الومینیومی و شفاف در تولیدی های معتبر ساخته شده و در اختیار تولیدی های مونتاژ محور قرار می گیرد.

تیغه های کرکره در سایز های مختلف موجود هستند اما سایز 80 ان در اکثر مناطق نصب می شود و پر کاربردترین نوع تیغه کرکره برقی است که به دلیل ضخامت و اندازه مناسب در مغازه ها و فروشگاه ها استفاده می شود.

تیغه کرکره برقی در نوع قوس دار و تخت ، مهندسی و طراحی شده اند اما در کشور ما در اکثر مواقع از نوع قوس دار ان استفاده می شود که به دلیل رول شدن در دور شفت می باشد.

در بین موتورهای کرکره برقی نیز نوع ساید و توبولار بیشترین استفاده را در این صنعت دارا می باشند و هر یک دارای کارکرد خاصی هستند و محل نصب ان ها نیز با یکدیگر متفاوت است که در بخش تعمیرات موتور کرکره برقی به طور تحلیلی در این مورد بحث کردیم.

اموزش نصب کرکره برقی

یکی از حیاتی ترین بخش های کرکره برقی قسمت شفت است که از از لوله هاي ۴ اينچ با ضخامت ۴ ميلي متر ساخته می شود که براي درب هاي با مساحت بيش از ۲۵ متر از لوله هاي قويتر استفاده شود.

قبل از شروع نصب کرکره برقی لازم است که فریم اهنی در چهارچوب محل قرار گیری کرکره تعبیه شده باشد و اندازه ها با دقت بالا برای تولید ارسال شده و متناسب با ان تمامی قطعات برای نصب محیا شود.

لازم به ذکر است که در صورت شاقول بودن دیوار محل قرار گیری کرکره برقی دیگر نیازی به اهن کشی نیست و در غير اين صورت بايد از يک قوطي ۴۰*۴۰ براي پشت ريل استفاده کرد .

توصیه برخی از کارشناسان این حوزه این است که ابتدا بخش الکترنیکی کرکره مانند موتور ، رسیور و … در محل های تعیین شده نصب شود زیرا در فرایند کار ممکن است از موتور استفاده شود اما برای انجام اینکار اجباری وجود ندارد و نصاب می تواند با تشخیص خود در پایان کار موتور کرکره برقی را نصب کند.

تعداد سیمی که از موتور خارج می شود سه عدد می باشد که یک سیم به نول و دو سیم دیگر به فاز برای حرکت موتور در جهت بالا و پایین وصل می شود.

اولین قسمتی که در هنگام نصب کرکره برقی لازم است که نصب شود بحث صفحه پلیت نگه دارنده کرکره است ، در موتور هاي توبولار اين صفحه دو پليت ساده است که که روي آن شيارهاي نواري براي کنترل و تنظيم فاصله کرکره تا مرکز شفت وجود دارد.

در موتور هاي سايد دو صفحه در پک ان وجود دارد ، صفحه بزرگتر که زنجير گيربکس روي آن قرار دارد و صفحه نصب موتور کرکره سايدکوچکتر که بلبرينگ در انتهاي ديگر درام روي آن قرار مي گيرد.

در نصب کرکره برقی تعیین ارتفاع و تراز کردن کرکره برای جلوگیری از صدای اضافی و عملکرد درست نکته بسیار حائز اهمیت است.

در موتور هاي سايد اندازه ارتفاع پليت ها متفاوت است و بايد با اندازه گيري اختلاف آنها طوري صفحه ها را نصب کنيد که مرکز صفحه ها دقيقا در يک ارتفاع قرار گيرد.

پس از اندازه گيري و علامت گذاري ، به وسيله جوش صفحه ها را در پايه يا رول بولت هایی که نصب شده است متصل مي شود ، اطمينان حاصل کنيد که جوشکاري به درستي انجام شود يا رول بولت ها توانایی تحمل وزن کرکره را داشته باشد.

مرحله بعدی اماده سازی درام است که از یک طرف به بلبرینگ ( یاتاقان ) و از سمت دیگر به موتور نصب می شود که لازم است در هنگام نصب پلیت ها در بین ان ها 6 تا 8 سانتی متر در نظر گرفته شود تا برای درام و موتور فضای کافی وجود داشته باشد.

نصب موتور توبولار براي سمتي که موتور کرکره برقی قرار مي گيرد در سيستم ان  وارد محفظه درام مي شود ، روي کلگي موتور يک جاي پيچ وجود دارد ، با اندازه زدن فاصله سوراخ پيچ از ابتداي لوله درام را علامت گذاري کرده و سوراخ می کنیم ، سپس موتور را وارد درام کرده و پيچ کلگي را به درام مي بينديم ، با اين کار موتور و درام با هم درگير مي شوند و در صورت چرخش موتور درام نيز با آن مي چرخد.

در سمت ديگر درام ، یاتاقان قرار مي گيرد ، یاتاقان یا اندگپ شامل ۲ عددپولکي و يک شفت است که يک سمت شفت بلبرينگ يا ياتاقان قرار ميگيرد وسمت ديگر را به پولکي توسط جوش متصل مي شود ، يک پولکي به صورت آزاد در شفت وجود دارد.

پولکي انتهایی که به سر شفت جوش داده شده را وارد لوله درام مي کنيم و پولکي آزاد را به لبه درام جوش مي دهيم.پس از نصب درام و دیگر قسمت های ذکر شده نوبت وصل کردن موتور کرکره برقی است که دقت کنید این مرحله به خوبی اجرایی شود تا مشکلی در هنگام استفاده پیش نیاید.

حال نوبت به مونتاژ تیغه های کرکره برقی می رسد که چند نکته کلیدی نیز در این مورد وجود دارد که لازم است نصاب کرکره برقی حتما رعایت کند تا مشکلی در روند استفاده برای ان ایجاد نشود:

در صورت استفاده از تیغه های قوس دار باید انحنای ان در روی درام قرار گیرد.

تعداد 3 تا 4 تیغه بر روی درام قرار می گیرد که از قبلا توسط نصاب اندازه گیری شده است.

تیغه های به وسیله پیچ به درام متصل می شوند و در موتور توبولار باید دقت شود که 60 سانت اول لوله درام که در زیر موتور قرار می گیرد نباید پیچ بسته شود که با اینکار از اسیب به موتور کرکره برقی جلوگیری می شود.

در فاصله های ۳۰ تا ۶۰ سانتي متري تعدادي پيچ به اولين تيغه زده می شود تا محکم به درام متصل گردد.

سپس موتور را روشن می کنیم تا چند تیغه در درام رول شود.

پس از هر مرحله اتصال تیغه ها باید کپس ان ها را نیز متصل کرد که اینکار نیز با پرچ 3 انجام می شود.

پس از اينکه تمام تيغه ها دور درام رول شد نوبت به نصب ريل مي رسد که ريل را به ارتفاع زمين تا دور رول برش مي زنيم ، سپس براي اينکه ورود و خروج تيغه ها به درون ريل به آرامي انجام شود شکافی در 10 سانتی متری يک لبه ي ريل ايجاد مي کنيم و آن را به سمتي که رول قرار دارد خم مي کنيم.

در پایان نیز ریل ها را به دیوار پیچ می کنیم و در پایان نیز سوئیچ های قطع کننده موتور را برای تنظیم بالا و پایین و ارتفاع کرکره تنظیم می نماییم.

نصب کرکره برقی به پایان رسید و شما می توانید استفاده بهینه را از ان ببرید و دقت کنید که تعمیرات کرکره برقی نیز به خوبی بر روی این نوع درب های اتوماتیک قابل اجراست و جای هیچ نگرانی نیست.

One thought on “نحوه نصب کرکره برقی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *